Main content

Datum: 02 April 2022

Tijd: 09:30 - 18:00

Locatie:
Van der Valk Hotel Den Bosch
Bosscheweg 2, Vught

Website

Organisatie: ACT in Actie

Event ACT congres 2022

Zaterdag 2 april zal in Den Bosch het ACT-congres “van Klacht naar Veerkracht” plaatsvinden ter viering van het 10-jarig jubileum van ACT in Actie – Cursus & Opleiding. Prominente keynote-sprekers zullen je meenemen in de actuele ontwikkelingen in Acceptance and Commitment Therapy (ACT) alsmede de verbinding met de Positieve Psychologie.

Ga ACTief aan de slag met twee workshops naar keuze (keuze uit 10 verschillende ACT-workshops) om je zo verder te kunnen verbreden en verdiepen in verschillende ACT-gerelateerde thema’s. Daarbij zijn er workshops voor beginners, gevorderden & ervaren ACT-therapeuten.

Tenslotte is er een aanvullend online programma beschikbaar voor alle deelnemers

Middels verschillende masterclasses kun je je hier nog verder ontwikkelen en bekwamen in de verschillende toepassingen van ACT. Ook kun je hier terecht voor lezingen van verschillende ACT-onderzoekers waarin ze op toegankelijke wijze hun onderzoeksprojecten zullen presenteren.

Dit congres is zowel toegankelijk voor professionals die nog niet thuis zijn in ACT als professionals die zich hier reeds uitgebreid in hebben bekwaamd.

Het ACT-congres “van Klacht naar Veerkracht” zal zaterdag 2 april 2022 plaatsvinden in het Van der Valk Hotel Den Bosch


ACT in Actie

  • Deel deze pagina: