flag 001
flag 001
flag 001
flag 001
CELEVT - Vroeg Trauma Jubileumcongres | 23 november 2023

Veel gezochte termen

Psychosenet Agenda

Datum:

23 November 2023

Tijd:

09:30 – 17:00

Locatie:
Eenhoorn
Barchman Wuytierslaan 2, Amersfoort

Meer informatie:

Organisatie:
CELEVT

CELEVT – Vroeg Trauma Jubileumcongres | 23 november 2023

Een groot aantal van de GGZ-patiënten is in de kinderjaren aanhoudend en langdurig getraumatiseerd. Deze vroege traumatisering vormt de meest basale en langdurige determinant voor gezondheid en welbevinden.

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek bevestigt dat een fasegerichte Multidisciplinaire Integrale Traumabehandeling [MIT] zowel bij kinderen als bij volwassenen een enorm effectieve therapievorm is.

Dankzij het groeiende aantal behandelaren dat zich hierin specialiseert, gaan steeds meer vroeg getraumatiseerde kinderen en volwassenen gezonder door het leven. Wij zijn trots op iedereen die aan dit prachtige resultaat in de behandeling, soms tegen de stroom in, een bijdrage heeft geleverd.

Daarom staat ons jubileumcongres in het teken van Vieren én Veerkracht

Met aandacht voor wat werkt en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wetenschap, diagnostiek en behandelinterventies. Wees erbij!


CELEVT, het Centrum Late Effecten Vroegkinderlijke chronische Traumatisering, organiseert sinds 2012 de jaarlijkse Vroeg Trauma Congressen. Het doel is het vergroten van de kennis over de Multidisciplinaire Integrale Traumabehandeling van de gevolgen van Vroegkinderlijke Chronische Traumatisering.

Meer lezen over trauma?

Ken je het boek Trauma begrijpen in 33 vragen al?

Dit boek, en andere goede boeken over de zorg, is te koop in de PsychoseNet Shop: