Main content

Datum: 13 Oktober 2021

Tijd: 20:15 - 22:30

Locatie:
Polanentheater
Polanenstraat 174, Amsterdam

Website

Organisatie: NOVOTIX

Patricia Goduto, een artistieke en krachtige vrouw met een psychische kwetsbaarheid die creëert vanuit de kern en raakt in de kern. Ze staat op 13 oktober 2021 in het Polanentheater te Amsterdam met Code Rood.

Als zangeres en theatermaakster produceert zij concerten en theatershows die worden vertolkt vanuit haar eigen levenservaring en verleden. Rond het jaar 2000 verleent Patricia haar stem binnen de grote theaters van Nederland. Zij werkt mee aan het Johnny Kraaijkamp Musical Award Gala, Musicals in Ahoy en verschillende televisieshows.

Code Rood Patricia Goduto

Haar carrière als zangeres breekt als glas wanneer zij psychisch ernstig ziek wordt en langdurig binnen de gesloten afdelingen van de psychiatrie terecht komt

Rond deze periode maakt documaakster Jessica Villerius de documentaire DIS is Patricia over haar. Ook is er een podcast van Jessica Villerius en Patricia Goduto over haar herstel van DIS gemaakt.

Kwetsbaar, puur en zichzelf met een lach en een traan. Kenmerkend voor wie Patricia is on en off stage. Inspiratie en herkenning is wat zij uitdraagt. De bezieling waarmee zij dit weet te brengen is authentiek en bijzonder treffend te noemen.

 ”De vraag is niet hoe iets heet, de vraag is wat je ermee doet”

Link naar de trailer van haar huidige productie Code Rood;


Code Rood, een voorstelling van Patricia Goduto.

  • Deel deze pagina: