Veel gezochte termen

Psychosenet Agenda

Datum:
23 Maart 2023
Tijd:
09:30 – 09:30
Locatie:
Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4, Leeuwarden
Meer informatie:
Organisatie:
KieN

Congres een Friese wind door de jeugdzorg | 23 maart 2023

Kien congres: Congres een Friese wind door de jeugdzorg, 23 maart 2023

Het is al langer duidelijk dat we het anders willen in de jeugdzorg, de vraag is hoe dan? En wie kan dat doen? Het congres een Friese wind door de jeugdzorg brengt alle bevlogen en betrokken professionals bij elkaar en creëert zo een lerend platform waaruit nieuwe mogelijkheden ontstaan.

De line-up is multidisciplinair en verrassend in haar samenstelling.

Save the date:

Congres: een Friese wind door de jeugdzorg
Datum: Donderdag 23 maart 2023, Leeuwarden, Friesland
Website:  EenFrieseWind.nl

Wie spreken er?

  • Agnes van Minnen, hoogleraar klinische psychologie en gespecialiseerd in angstregulatie, spreekt over het effect van emoties bij hulpverleners in haar keynote ‘Met de rug tegen de muur: over verlamming bij zorgverleners’.
  • Juriste Jolanda ter Avest inspireert vanuit haar praktijk als advocaat mediator over kwetsbaarheid in familierecht en vertrouwen in samenwerking.
  • Resie Bessems belicht het onderwijsperspectief vanuit haar ervaring als opleider, manager en systeemtherapeut in haar prikkelende lezing “Over onderwijs, passie en ….. egels”
  • innovator en klinisch psycholoog Bernard Maarsingh verrast ons met science fiction van de zorg met als motor “de kracht van liefde”.

In de middag bieden we lezingen, workshops en minidocumentaires

Vanuit de verschillende invalshoeken, door professionals veelal in combinatie met ervaringsdeskundigen. Het belooft een bijzondere dag te worden, waarbij kennis uit de verschillende ‘windstreken’ bij elkaar komt.

Een veelzijdig programma op een mooie locatie, voor professionals uit het hele land, met een Fries tintje.


KieN, congres een Friese wind door de jeugdzorg. Psychologie, rechten, wetenschap, onderwijs en politiek komen samen, om verbinding te leggen en te inspireren. In januari 2018 deed KieN voor het eerst haar deuren open en nu is het tijd voor een feestje. 

Meer weten over jeugd?