Veel gezochte termen

Psychosenet Agenda

Datum:
30 Januari 2023
Tijd:
09:15 – 17:00
Locatie:
AFAS Circustheater Scheveningen
Circusstraat 50, Den Haag
Meer informatie:
Organisatie:
ICT&health

Congres ICT en Health | 30 jan 2023

Logo_ICT & Health

Op 30 januari 2023 trapt ICT&health het nieuwe zorgjaar af met het jaarlijks groot en invloedrijk zorgcongres ‘Congres ICT en Health’ over de zorgtransformatie.

Een dag vol interactie met vele deskundigen uit alle lijnen van de zorg over de nieuwste ontwikkelingen, toepassingen, samenwerkingen, slimme innovaties en technologieën die de transformatieve zorg in de praktijk laten werken.

Het is onontbeerlijk dat deskundigheid, technologie en innovatie een belangrijke rol spelen in de zorg en haar toekomst

Maar innovatie gaat niet zonder de expertise van zorgprofessionals én gaat verder dan technologie alleen. Het vertaalt zich ook in nieuwe zorgmodellen, slimme toepassingen, betere informatiedeling, snellere diagnose, tijdwinst en samenwerking tussen professionals, organisaties, overheden, zorgverleners, systemen en patiënten. Alsook in het verduurzamen van de zorg en het verzilveren van de maatschappelijke- en bedrijfseconomische kansen.

Kortom: op maandag 30 januari 2023 zetten we samen actief de volgende stap om de zorglijnen succesvol te vernieuwen.

Voor wie?

Het ICT&health congres wordt ieder jaar bezocht door: Zorgprofessionals, Bestuur en raden van toezicht, Hoofden inkoop/financiën /investeringen en ICT binnen álle lijnen van de zorg, Gemeentes, Kennis- en onderzoeksinstituten, Leveranciers, Overheid, Patiënten, Wetenschappers, Zorg gerelateerde bedrijven en vele overige belangstellenden.

Heeft u al een entreeticket?

Ook dit jaar kunnen alle zorgmedewerkers en beleidsmakers werkzaam in de zorg, overheidsinstelling of publieke organisaties gratis aan het congres deelnemen. Ook patiënten hebben de mogelijkheid gratis deel te nemen.

Meer informatie & het programma is te vinden op deze pagina.


ICT&health is een groot en groeiend platform dat mede tot stand komt onder auspiciën van een deskundige redactieraad. Deze bestaat uit bestuurders, toezichthouders, medisch specialisten, artsen, wetenschappers, patiënten en innovatiedeskundigen uit binnen- en buitenland. 

Meer lezen over zorg?