Main content

Datum: 04 November 2021

Tijd: 09:00 - 16:00

Locatie:
Online

Website

Organisatie: Sterk door Werk

Event - Congres - sterk door werk

Hoe zorgen we dat meer mensen met een psychische kwetsbaarheid een duurzame plek op de arbeidsmarkt vinden en behouden?

Want hoe kom je aan een baan als je een psychische kwetsbaarheid hebt? Hoe blijven werknemers mentaal veerkrachtig op de werkvloer? Wat heeft de werkgever nodig om werknemers hierin te ondersteunen? En wat gebeurt er als werk hoog op de agenda komt van alle professionals die mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk begeleiden?

Kortom wat is jouw bijdrage hierin als professional, werkgever en als werknemer?

Dagvoorzitter Pearl Hartgers zal in een talkshow-setting vanuit De Amsterdamse Beurs van Berlage met verschillende mensen uit ‘het veld’ in gesprek gaan over het belang van mentale gezondheid op de werkvloer, de rol van het convenant hierin én de bijdrage die iedereen hieraan kan leveren. Ervaringsdeskundige Thomas Pruijssen neemt als sidekick naast Pearl plaats.

Tussen deze talkshowdelen door zijn twee rondes met online workshops. In de workshops delen we kennis, kunde en wisselen we ervaring uit over duurzaam werk voor mensen met een psychische kwetsbaarheid.

Doe mee en deel je kennis en ervaring!

Een dagvullend, bomvol programma. Kies zelf aan welke onderdelen je deel wilt nemen.

Schrijf je hier in.

Ontdek het op het online congres van Sterk door Werk op 4 november 2021


Sterk door Werk, op naar een mentaal gezonde samenleving, waarin mensen met een psychische kwetsbaarheid naar vermogen meewerken!

Meer lezen over werk?

  • Deel deze pagina: