Main content

Datum: 01 Juni 2021

Tijd: 00:00 - 23:59

Locatie:
Landgoed Wilibrordus
De Overtoom 3, Heiloo

Website

CrazywiseNa de bijzonder geslaagde vijfde Crazywise Conference hebben we een heleboel wijsheid gezaaid en het voelt alsof we kunnen gaan toewerken naar een gezamenlijke oogst. Daarom kondigen wij met veel enthousiasme de volgende Crazywise Conference aan die in het teken zal staan van het thema ‘Healing Communities’.

Nadat we de conferentie in juni 2020 moesten verplaatsen in verband met de corona maatregelen hebben we gekeken naar de mogelijkheden e.e.a. later te laten plaatsvinden.

In juni 2021 staat alsnog de volgende editie van de Crazywise Conference op het programma

We zijn -waarschijnlijk- wel gebonden aan een maximum van 100 deelnemers. Dus het aantal tickets voor deze editie is beperkt. Een groot deel van de mensen die tickets had aangeschaft voor de editie in juni heeft besloten deze om te zetten in tickets voor de editie in november. Dus wil je zeker zijn van deelname, bestel je tickets dan snel.

We zijn te gast op het mooie Landgoed Willibrordus en we hopen hier met jullie de volgende stap te zetten op weg naar liefdevolle, integrale zorg voor mensen die te maken krijgen met een psychotische ontregeling.

Het thema dat deze editie centraal staat is Healing Communities. Zorginnovator Ole Andreas komt uit Noorwegen en legt ons uit hoe hij daar een ‘healing community’ van de grond kreeg. Ook  hebben we interessante inbreng van eigen bodem. In de middag staan workshops rond bestaande helende gemeenschappen en helende methodieken op het programma. Ook willen we jullie betrekken in onze plannen om in Nederland een Crazywise Healing Center en Crazywise Community van de grond te krijgen.

Zie voor het volledige programma en de aanschaf van je tickets onze website: www.crazywise.nl.

Jacco, José, Anna, Angèle, Tim en Ruud

  • Deel deze pagina: