Main content

Datum: 01 Juli 2021

Tijd: 09:00 - 17:30

Locatie:
Apostolisch Genootschap
la Rivièrestraat 9 te Hilversum

Website

Organisatie: Crazywise

De Crazywise Conference is het jaarlijkse evenement waar een aanvullende benadering van psychose (en andere buiten-gewone bewustzijnsstaten) voor het voetlicht wordt gebracht.

We bieden ruimte aan het verkennen van nieuwe wegen, waarbij de psychose ook gezien kan worden als een mogelijkheid tot groei, of zelfs transformatie.

Graag nodigen wij jullie (ervaringsdeskundigen, professionals, of anderszins bij het onderwerp betrokkenen) uit om op 1 juli live met ons mee te denken en te voelen rondom het thema Healing Communities. We hebben een plek gevonden waar ieder van ons zich op zijn eigen manier welkom en veilig kan voelen. Wij kiezen er daarbij voor niemand ergens toe te dwingen waar hij of zij zich niet goed bij voelt.

De avond voor de conferentie is er een optioneel online pre-event voor alle deelnemers door prof. dr. Franz Rupert

Franz zal in deze online workshop ingaan op de huidige tijdgeest vanuit psychologisch perspectief en daarnaast zijn beproefde IOPT methodiek demonstreren.

Voor de mensen die er op 1 juli helaas niet live bij kunnen zijn hebben we een alternatief in de vorm van een livestream

Het plenaire programma zal integraal worden uitgezonden. Houdt hiervoor onze website in de gaten.


Het organisatie comité Jacco, José, Anna, Angèle, Michiel, Anouk, Tim en Ruud

  • Deel deze pagina: