Veel gezochte termen

Psychosenet Agenda

Datum:
25 Januari 2023
Tijd:
19:00 – 22:00
Locatie:
UMC Utrecht
Utrecht
Meer informatie:
Organisatie:
UMC Utrecht

Weer GRIP op je leven na een psychose – Publiekslezing | 25 jan 2023

Event zorgprogramma GRIP - UMC Utrecht

Hoe pak je je leven weer op als je een psychose hebt doorgemaakt? Of als je continu stemmen hoort die maar niet weggaan? Op de afdeling psychiatrie van het UMC Utrecht bieden we jongvolwassenen ondersteuning in hun zoektocht naar herstel. In deze publiekslezing over psychose vertellen we je er meer over.

Het zorgprogramma GRIP (GeRichte Interventies bij Psychose) biedt persoonlijke diagnostiek en gerichte behandeling voor mensen van 16 tot 35 jaar, die lijden onder stemmen horen en/of willen herstellen van een psychose.

Inhoud

Wat houdt deelname aan één van de behandelmodules in en wat doen we op het gebied van onderzoek om de zorg bij psychose (en andere psychiatrische problematiek) verder te verbeteren? Tijdens deze publiekslezing delen we onze wetenschappelijke kennis en ervaring over de inzet van gerichte, persoonlijke behandeling bij psychose.

Voor wie

Deze lezing is bedoeld voor patiënten, naasten, zorgverleners en alle andere geïnteresseerden, die willen horen wat het UMC Utrecht biedt aan jongvolwassenen die een psychose hebben doorgemaakt.

Inschrijven?

Je kunt je inschrijven via deze link.


Het UMC Utrecht organiseert deze publiekslezing over psychose. Heb je vragen over deze lezing? Neem dan via email contact op met de organisatie via OTpsychiatrie@umcutrecht.nl.

Meer lezen over psychose en herstel?