Veel gezochte termen

Psychosenet Agenda

Datum:
05 November 2022
Tijd:
10:00 – 16:30
Locatie:
Corderius College
De Ganskuijl 105, Amersfoort
Meer informatie:
Organisatie:
MIND Naasten Centraal

Kind van Dag | 5 november 2022

MIND Naasten Centraal organiseert ieder jaar een ontmoetingsdag voor volwassen kinderen van psychisch zieke ouders (KOPP) en van ouders met een verslaving (KOV): de Kind van Dag. Dit jaar vindt hij in Amersfoort plaats op 5 november 2022 en is het thema: levend verlies.

Tijdens deze ontmoetingsdag is er in de ochtend een lezing en kunnen deelnemers in de middag verschillende workshops volgen. Wat deze Kind van Dag ieder jaar zo bijzonder maakt, is de herkenning, het begrip, de kracht en de verbondenheid die je hier kunt ervaren.

Dat vinden eerdere deelnemers aan het evenement:

“Voor het eerst heb ik contact gehad met mensen met dezelfde achtergrond. Dat heeft heel goed voor mij uitgepakt. Wat voelde ik veel herkenning.”

Opgroeien in een gezin met een psychisch kwetsbare ouder kan levend verlies veroorzaken, en zo een rouwproces teweegbrengen

Rouw, verlies dat niet te pakken is, ongrijpbaar. De ander is er nog wel, maar ook weer niet.

Op de Kind-van Dag 2022 geven Noëlle Loomans-Kuijpers en Astrid van den Boomen-Meeuws een lezing over levend verlies. In de middag kunnen de deelnemers kiezen uit 11 verschillende workshops, van familie-opstellingen tot gespreksgroepen.

De toegangsprijs van het evenement is 25 euro

Het ochtendprogramma is voor 5 euro te volgen via een livestream. Mensen die geïnteresseerd zijn in het evenement kunnen zich vanaf nu aanmelden op de website van MIND Naasten Centraal.


MIND Naasten Centraal is een stichting en werkt vooral voor en door naasten. Aanbod wordt landelijk aangeboden. De organisatie heeft een klein landelijk bureau en veel vrijwilligers, waardoor we zoveel mogelijk familie en naasten kunnen bereiken.

Meer lezen over Kopp?