Main content

Datum: 07 Oktober 2021

Tijd: 19:30 - 21:00

Locatie:
Online

Website

Organisatie: Ypsilon

Event MIND Ypsilon Kennissessie Clozapine

Hoe houd ik, naaste, mijn netwerk in stand of breid ik dat uit? Daarover gaat de zevende gratis online kennissessie die MIND Ypsilon organiseert op donderdag 7 oktober van 19.30 tot 21.00 uur.

In deze kennissessie neemt naastenadviseur Henk-Willem Klaassen je mee. Hij bespreekt aan de hand van zijn eigen ervaringen allerlei situaties die jou als naaste kunnen overkomen. En hoe je kan leren om je staande te houden. Ook gaat hij in gesprek met een moeder over wat de steungroep rond haar zoon voor haar betekent.

Het beroep dat gedaan wordt op naasten van iemand met een psychische kwetsbaarheid is groot

Naast de zorg voor en/of je zorgen over je dierbare gaat het leven ‘gewoon’ door. Je werk, je gezinsleven, je contacten met je vrienden, je hobby’s, vakantie. Noem maar op. Hoe doe je dat? Hoe doen anderen dat? Groeit er ergens iets scheef? Ben jij als naaste de enige die aanspreekpunt en contactpersoon is voor je dierbare en de hulpverlener? Zijn daar ook alternatieven in? Al deze elementen komen aan de orde in de kennissessie.

Deze kennissessie is gratis!


MIND Ypsilon organiseert in 2021 samen met haar regionale afdelingen een serie online kennissessies over elke keer een ander onderwerp. Bij elke kennissessie hoort een thema-publicatie met achtergrondinformatie en verdieping.

Kijk op www.ypsilon.org/kennissessie voor informatie, aanmelden en voor de thema-publicaties.

Meer weten over naasten? 

  • Deel deze pagina: