Main content

Datum: 15 Januari 2019

Tijd: 19:30 - 22:00

Locatie:
Foyer van Mentrum (GGZ Arkin)
Eerste Constantijn Huygensstraat 38, Amsterdam

Website

Organisatie: PsyCafé, het HAMLETT studieteam, Anoiksis en Ypsilon

Uitnodiging voor een triadische cafébijeenkomst genaamd PsyCafé die op dinsdagavond 15 januari 2019 plaatsvindt bij Mentrum in Amsterdam.
PsyCafé wordt georganiseerd door het HAMLETT studieteam en de verenigingen van cliënten (Anoiksis) en familieleden/naasten (Ypsilon) van mensen met psychosegevoeligheid. De uitnodiging voor deze cafébijeenkomst is toegevoegd als bijlage aan deze mail evenals informatie over de HAMLETT studie. U kunt u aanmelden voor 20 december via hamlett@umcutrecht.nl onder vermelding van “aanmelding PsyCafé Mentrum in Amsterdam”
We beginnen om 19.30 uur met een presentatie over medicijngebruik en het afbouwen van antipsychotica. Vervolgens persoonlijke verhalen van een cliënt en een familielid waarin verteld wordt over eigen ervaringen met het afbouwen van medicijnen. Hierbij belichten we het belang van goede communicatie met behandelaars en steun van dierbaren bij het afbouwen van medicijnen. Daarna kunnen er vragen gesteld worden aan behandelaars en onderzoekers van het HAMLETT studieteam. Vervolgens wordt de bijeenkomst informeel. De aanwezigen kunnen het gesprek aangaan met vertegenwoordigers van organisaties aan zogenaamde “vraag-statafels” in het café.
PsyCafé zal plaatsvinden in de Foyer van Mentrum (GGZ Arkin), Eerste Constantijn Huygensstraat 38 in Amsterdam. Mentrum is bereikbaar met tram 3, 13 en 17 en bus 283 (nieuwe GVB routes).

  • Deel deze pagina: