flag 001
flag 001
flag 001
flag 001
8 Regels van de liefde - Jay Shetty * PsychoseNet

Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Boek - 8 Regels van de liefde, Jay Shetty

Auteur:

Jay Shetty

Uitgever:

HarperCollins

Verschijningsdatum:

31 januari 2023

8 Regels van de liefde – Jay Shetty

Op basis van oude wijsheden en moderne wetenschap laat podcaster, auteur en levenscoach Jay Shetty in 8 Regels van de liefde zien welke regels de liefde volgt. Liefde is namelijk geen ingewikkeld concept of een verzameling van clichés, maar een vaardigheid die je aan de hand van praktische stappen kunt ontwikkelen.

De social mediaster gaat in op de hele relatiecyclus. Van eerste dates en samenwonen tot uit elkaar gaan en opnieuw beginnen, en van manieren om samen alles te overwinnen tot hoe je vrienden blijft als je relatie stukloopt.

Je leert van alles in het leven, maar niemand leert je hoe je moet liefhebben

Met warmte en helderheid begeleidt Jay Shetty je in dit boek naar een liefdevoller leven. Door het naleven van de acht liefdesregels kan iedereen meer van zichzelf en de wereld om zich heen houden.

De 8 liefdesregels van Jay Shetty

  1. Gun het jezelf om alleen te zijn
  2. Negeer je karma niet
  3. Definieer liefde, voordat je haar denkt, voelt of uitspreekt
  4. Je partner is een goeroe
  5. Je levensvervulling staat voorop
  6. Samen winnen of verliezen
  7. Je breekt niet in een relatiebreuk
  8. Steeds opnieuw liefhebben

“Jay Shetty leidt lezers door de ingewikkelde reis van de liefde, terwijl hij prachtig de onvolkomenheden van onze keuzes en uitdagingen vastlegt.” – Esther Perel

“Een uitstekende gids over vreugde en vervulling. De liefdesregels van Shetty nemen je mee op een pad dat je via zelfontdekking naar nieuwe niveaus van bewustzijn leidt – het enige middel voor gelukzalige relaties.” – Deepak Chopra

Denk als een monnik

Jay Shetty leefde als jonge twintiger drie jaar als monnik volgens de Veda, een oud hindoeïstische religie, en schreef hierna de bestseller Denk als een monnik. Hierin zet hij abstracte en diepgaande lessen uit de hindoetraditie om in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en je verborgen krachten te identificeren.


Jay Shetty (1987) is een Engelse vlogger, spreker en motivational speaker en auteur op het gebied van de levenskunst.

Meer lezen over de liefde?