Main content

Carlijn Mol moet nog 23 worden, maar timmert al behoorlijk aan haar levensweg. Vijf jaar geleden werd ze opgenomen met een depressie en borderline-problematiek. Het leven viel haar al jong erg zwaar. Vandaag de dag gebruikt ze juist die ervaringen om anderen te ondersteunen en te inspireren met haar muziek, video’s en creatieve geest.

Onlangs startte Carlijn met een ‘Tip van de dag!’ reeks, waarin ze de komende tijd elke dag een simpele huis- thuis- en keukentip deelt, om je beter te voelen en goed voor jezelf te zorgen. Kort, krachtig en bruikbaar. Wij delen ze graag, je kunt de dagelijkse tips hier bekijken.

Meer zien en lezen over Carlijn?

Carlijn is een mulit-talent. Naast ervaringsdeskundige is ze werkzaam als rapper, songwriter en videoproducent bij haar eigen ‘C.M. Productions’. Contact met haar opnemen? Dat kan via carlijnmol.nl en haar Facebookpagina.

Jerry Allon schreef onlangs een mooie blog over haar eerste solo-EP ‘Wie Ik Geworden Ben’. Haar nummer Wie Ik Geworden Ben is inmiddels te beluisteren op Spotify en Apple Music.

Carlijn was begin dit jaar te zien in het BNN programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’ waarin ze openhartig vertelt over haar borderline persoonlijkheidsstoornis. Je kunt de uitzending hier terug kijken.

  • Deel deze pagina:

Reacties: