Main content

Bij de oprichting van PsychoseNet, nu bijna 5 jaar geleden, hebben we boekjes gemaakt met 100 definities van psychose. We willen graag een hernieuwde oplage maken en daar hebben we jouw hulp bij nodig!

wat is psychose
Oplage uit 2016-2017

De boekjes zijn verspreid onder GGZ instellingen, herstelwerkgroepen, hogescholen, praktijkhuizen, ervaringsdeskundigen en een groot aantal andere geïnteresseerden. Veel mensen vonden ze waardevol, gebruikten ze als lesmateriaal, bespraken ze in lotgenotengroepen of haalden er steun uit. Want: niet één psychose is hetzelfde. Dat laat de brochure op wel 100 verschillende manieren zien.

In de afgelopen weken hebben we nieuwe definities van psychose verzameld. We hebben er ruim 200 ontvangen, waarvan we opnieuw een mooie boekje ‘100 definities van psychose’ willen maken.

Help ons onze boodschap te verspreiden!

PsychoseNet is een onafhankelijke stichting met ANBI status die geen structurele financiële ondersteuning krijgt. We zijn daarom afhankelijk van fondsen, giften en sponsoring. Dankzij jouw donatie kunnen we blijven ontwikkelen en onze boodschap verspreiden, in dit geval met nieuw drukwerk. Iedere donatie, groot en klein, is van harte welkom! Bij een donatie vanaf €25 ontvang je als allereerste twee exemplaren van het nieuw te drukke boekje, en een persoonlijke bedankkaart.

PsychoseNet als bedrijf of organisatie steunen? Vanaf €500 wordt je (indien gewenst) vermeld met naam en logo in het nieuwe boekje. Bij een donatie vanaf €1000 komen we persoonlijk langs om te bedanken, indien gewenst inclusief presentatie over psychose op maat. Neem voor meer informatie mbt sponsoring contact op via redactie@psychosenet.nl.


 1. Anonymous

 2. Anonymous

 3. Anonymous

 4. Anonymous

 5. Tineke Schreijen

  Vind psychosenet heel verfrissend en duidelijk uitgelegd. Fijn dat het er is.
 6. Anonymous

  Ik ben blij met al jullie informatie over psychose. Realistische, niet angstaanjagende informatie is hard nodig als steun, maar ook om het taboe te doorbreken. Dank!
 7. Nanette De jong

  Het werk van Psychosenet is zeer belangrijk, mensen 'moeten' meer kennis krijgen over wat een psychose is en wie, wat, waarom het komt. #antistigma #diggout #rebelswithacause. Als we spreken over een 'inclusion maatschappij' mag niemand buiten gesloten worden.
 8. H.E. Beelen

  Ik vind psychosenet prachtig. Zo toegankelijk voor iedereen. I love it
 9. Hugo van Buren

 10. Anonymous

  succes!

 • Deel deze pagina:

Reacties: