Main content

Mijn naam is Giljam en ik maak podcasts en interviews onder de naam Hoofdzaken Uitgelegd.

Door mijn persoonlijke ervaring in de zorg als cliënt en hulpverlener ben ik geïnspireerd geraakt om dit project te starten en wil ik mijn gasten de gelegenheid geven om hun ervaringen te delen. Tijdens de podcasts interview ik mensen die ik tijdens mijn proces ben tegengekomen (hulpverleners en hulpvragers) met als doel om te kunnen leren van elkaars verhaal.

Wil je op de hoogte blijven van Hoofdzaken Uitgelegd, abonneer je dan op het YouTube kanaal en volg Hoofdzaken Uitgelegd op Instagram en Facebook


Hoofdzaken Uitgelegd is een vrijwilligers-initiatief, opgestart door Giljam Flikweert en mede mogelijk gemaakt dankzij de hulp van de vrijwilligers van Wijkhuis de Driehoek in Amersfoort en de steun van Indebuurt033.

Bekijk ook:

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *