Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Leestijd < 1

Maak kennis met… Jer & Jer op vrijdag

Jer & Jer

In het afgelopen jaar werd PsychoseNet 2.500.000 keer bezocht, een mooi resultaat! Maar we willen meer, veel meer, en daarom breiden we ons team uit met: Jer & Jer.

Jer & Jer, oftewel: Jerry Allon en Jeroen Zwaal.

Vanaf morgen vind je op PsychoseNet elke vrijdag een nieuwe blog van Jerry of Jeroen. Over het leven, psychose, alledaagse waanzin, simpel geluk, en wat hen maar inspireert om over te schrijven.

Jerry staat al sinds de lancering van PsychoseNet in 2015 met zijn eigen interview online, waarin hij vertelt over zijn psychose en herstelproces. Al die tijd is hij aan de zijlijn betrokken geweest, en sinds 1 januari 2017 nu ook officieel werkzaam bij PsychoseNet (en daar zijn we héél blij mee).

Bekijk het interview met Jerry over zijn psychose en herstel

 

Jeroen nam voor het eerst contact op met PsychoseNet in januari 2016, naar aanleiding van een oproep over psychische kwetsbaarheden en creativiteit. Daar kon hij namelijk wel wat mee.
Hij schreef deze blog en vervolgens plaatsten we in februari elke dag een bijzondere tekening van Jeroen.
Ook Jeroen komt dit voorjaar PsychoseNet met al zijn enthousiasme, talenten en ervaringskennis PsychoseNet versterken (en ook daar zijn we héél blij mee).

Naast wekelijkse blogs schrijven, gaan Jerry en Jeroen zich ook bezig houden met verdere ondersteuning, ontwikkeling en uitbreiding van Stichting PsychoseNet

Momenteel wordt er gewerkt aan een jaarplan met mooie doelstellingen, waaronder: een geheel nieuwe website, nieuwe video’s, een jongerenplatform, live events, veel nieuwe content voor onder andere naasten en meer bekendheid bij huisartsen en POH’s. Daarover later meer.


Jerry Allon en Jeroen Zwaal

photo credit: pexels.com

Reacties

2 reacties op “Maak kennis met… Jer & Jer op vrijdag”

  1. Rita van Maurik

    Dag Jerry, gefeliciteerd met deze nieuwe job. Zoals je ziet, vanuit de verte blijf ik je volgen. Je maakt een machtig mooie ontwikkeling door. Hartelijke groet, Rita

  2. Ahmet Turkmen

    Gefeliciteerd .Goed bezig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *