Main content

Mijn naam is Aart José Kok. Als ZZP begeleid, coach ik  mensen als wandelcoach en zet hier ook mijn jaren ervaring/ kennis in die ik heb vanuit mijn rol als psychiatrisch verpleegkundige, IPS/ jobcoach, mantelzorger.

Vanuit mijn eigen bedrijf coach ik mensen welke bijvoorbeeld dreigen vast te lopen in hun hoofd, in negatieve gedachten, last ervaren van een vervelende situatie. Of eens wil sparren over  ideeën, gedachten en wensen die mensen hebben. Daarnaast coach ik mantelzorgers en geef educatie aan jobcoach, werkgevers, casemanagers, verzuimconsulenten.

Soms blijkt dat een regulier wandelcoach traject te kort is voor de gestelde wens van de klant en/ of er meer tijd genomen dient te worden voor bijvoorbeeld kennismaking. Bijvoorbeeld vanuit klachten vanuit een ziektebeeld, lage EE, laag energie niveau etc.  Mijn manier van coaching gebeurt al wandelt in de natuur en het gebeurt dat het eerste doel is “Wat heb ik nodig om naar het bos te kunnen gaan”.  Binnen mijn bedrijf noem ik deze trajecten “wandelcoaching op maat” dit zijn langdurige trajecten waarbij ik o.a. gebruik maak van de Boks-Bant methode. Ik ben geen behandelaar. Mocht het tijdens een traject blijken dat dit wel gewenst is verwijs ik door binnen mijn netwerk. In overleg met klant, behandelaar, Het wandelcoaching kan prima naast een behandeling zolang er een juiste afstemming is waarbij de behandeling leidend is.

Lotje Lomme is gewaardeerd familielid, luisterend oor voor vrienden, hardloopster en docent. 

Meer lezen van Lotje?

  • Hier vind je al haar blogs

Enkele verhalen uit de serie ‘Verhalen van buiten’ van Lotje zijn:

  • Deel deze pagina: