Veel gezochte termen

Sociale kaart

,
Website:

Anonieme Overeters

Anonieme Overeters biedt een programma van herstel van dwangmatig eten door het werken aan de Twaalf Stappen en het toepassen van de Twaalf Tradities van OA. De bijeenkomsten en andere hulpmiddelen voorziet een gemeenschap van mannen en vrouwen die ervaring, kracht en hoop met elkaar delen en elkaars anonimiteit respecteren.

Bijeenkomsten zijn samenkomsten van twee of meer dwangmatige eters, die bij elkaar komen om hun ervaringen voor en na hun herstel te delen, samen met de kracht en hoop, die zij in OA hebben ontvangen. Hoewel er verschillende soorten bijeenkomsten zijn is kameraadschap de basis van alle.

Onderstaande bijeenkomsten zijn toegankelijk voor ieder die de wens heeft op te houden met dwangmatig eten. Vooraf aanmelden is niet nodig.

  • De meeste bijeenkomsten zijn gesloten en alleen toegankelijk voor mensen die het verlangen hebben op te houden met dwangmatig eten.
  • Een aantal bijeenkomsten zijn “open”: dat wil zeggen dat deze ook toegankelijk zijn voor mensen die niet lijden aan dwangmatig eten maar wel interesse hebben in OA.