Veel gezochte termen

Sociale kaart

Adres:
Klaprozenweg 111
Netherlands,Amsterdam
Website:
Email:
020 5905000

Arkin – GGZ in de grootstedelijke omgeving

Arkin biedt hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg in een grootstedelijke omgeving. De organisatie omvat 11 onderdelen die samen het hele spectrum van de GGZ beslaan. Van preventie en ggz basiszorg tot specialistische psychiatrie en verslavingszorg en van forensische en intensieve zorg tot reclasseringstoezicht en spoedeisende hulp.

De expertise die alle 11 onderdelen in huis hebben, vult elkaar aan en versterkt elkaar. Samenwerking met cliënten, naasten en partners en stakeholders om ons heen staat centraal binnen onze zorgverlening. Niet voor niets draagt onze strategische koers de titel ‘Samen sterk in de stad’.

Arkin is geworteld in Amsterdam en draagt met specialistische ggz-kennis en expertise actief bij aan het oplossen van grootstedelijke problemen. Daarom hebben wij een sterke positie in stedelijke ketens en werken wij in en vanuit de wijken intensief samen met de gemeente, de GGD, politie, woningcorporaties en andere organisaties.

Onze zorgprofessionals verbinden hun vakmanschap met het perspectief van onze cliënten. Onze missie is cliënten te helpen de regie over hun leven te herwinnen en vorm te geven en daarom sluiten we zo goed mogelijk aan bij hun zorgvragen, behoeften en mogelijkheden.