Main content

Wij zijn Cheyenne, Corina, Jeffrey, Lisa, Mariska, Raja, Rosalien en Naomi. We noemen onszelf ExpEx Dordrecht. ExpEx staat voor Expierenced Experts, de Engelse vertaling voor ervaringsdeskundige. We hebben allemaal met jeugdhulpverlening te maken gehad en zijn opgeleid door Stichting Kernkracht (voorheen ZOG MH) om daar over te praten.

Ons doel is om andere jongeren in de jeugdzorg en hulpverleners te helpen door onze ervaringen te delen. We willen jongeren laten zien dat alles echt weer goed kan komen met de juiste handvatten. En hoe die er volgens ons uitzien en waar je het beste sturing kan zoeken vertellen wij graag.

We geven workshops, lezingen en presentaties met persoonlijke verhalen. Ook gaan we individueel met jongeren in gesprek, over wat ze dwars zit of juist wat er op het moment wel goed gaat.

Geeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar CPTSS en dissociatieve stoornis, haar stemmings- en psychosegevoeligheid en over haar eigen herstel.

Wist je dat je Geeske kunt volgen via LinkedInFacebookTwitter en YouTube?

Meer blogs lezen van Geeske Roorda?

Wist je dat PsychoseNet regelmatig nieuwe podcasts, mini-colleges en blogs plaatst?

  • Deel deze pagina: