Veel gezochte termen

Sociale kaart

Adres:
Huis ter Heideweg 10
3705LZ,Zeist
06-48703551
Website:

Huis van Herstel Zeist

Het programma Herstel Kan Wel is het unieke basisprogramma bij Huis van Herstel. Dit programma is op elke vestiging te volgen en is voor iedereen die te maken heeft met psychische klachten.

Dit programma is voor jou als je therapie hebt gehad en (bijna) klaar bent, in het verleden therapie hebt gehad maar opnieuw klachten ervaart, aan het re-integreren bent, maar vooral als je klaar bent om met kleine stapjes te gaan werken aan een mooie toekomst waarin zelfregie centraal staat.

Jouw thuis waar je jezelf mag ontmoeten.

Jouw thuis om te leren over jezelf.

Jouw thuis voor een warm herstel.

Huis van Herstel,

Thuiskomen bij jezelf.

 

Huis van Herstel heeft als missie:

Zoveel mogelijk mensen met mentale uitdagingen/psychische klachten te helpen in hun eigen kracht te komen en meer zelfregie te voelen.

Dit doen wij door verschillende programma’s aan te bieden voor mensen in de leeftijd van 16 tot en met 65 jaar. De basis is altijd dat iemand in therapie heeft geleerd om het fundament te gaan leggen voor het bouwen van een nieuw huis (Jouw thuis). Wij helpen met onze programma’s om daarna mee te denken over het huis wat iemand op dit fundament gaat bouwen en geven daarbij de stenen aan om te helpen een fijn thuis te realiseren. Jouw thuis dichtbij jezelf.

Het huis van Herstel heeft locaties in Zeist, Elsloo en Arnhem