Main content

Zorg is belangrijk. Wij vinden dat ieder mens de best mogelijke zorg verdient. Helaas gaat zorg niet alleen gepaard met veel liefde, aandacht en toewijding, maar ook met frustratie en miscommunicatie.

OZOverbindzorg laat zien dat het heel eenvoudig kan zijn om samen te werken aan de zorg van ieder uniek mens. Om eenvoudiger samen te werken aan jouw zorg hebben wij een online systeem ontwikkeld. Via dit communicatieplatform worden de verschillende partijen met elkaar verbonden en houden ze elkaar op de hoogte. Iedereen weet wat de status is rondom jouw zorg en weet wat de volgende stap zou moeten zijn.

Voor wie is OZOverbindzorg?

Of je nou zelf zorg nodig hebt of juist zorgt voor een ander: OZOverbindzorg is er voor alle betrokkenen bij de zorg. De cliënt, jong of oud, staat centraal, maar ook mantelzorgers, familie en vrienden, (zorg)professionals en de gemeente kunnen gebruik maken van ons communicatieplatform. Door alle partijen met elkaar te verbinden wordt de samenwerking verbeterd. Dat komt jouw zorg ten goede.

Het is gratis beschikbaar voor de GGZ in Apeldoorn, Utrecht, Roermond ( wijk Donderberg), Ermelo, Harderwijk, Putten, Nunspeet, Elburg, Oldebroek

  • Deel deze pagina: