Veel gezochte termen

Sociale kaart

Pro Persona
Adres:
Nijmeegsebaan 61
6525 DX,Nijmegen
06 15852167
Website:
Email:
l.baaijens@propersona.nl
Contactpersoon:
Lotte Baaijens

Pro Persona – Nijmegen

Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Wij bieden specialistische zorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen.

De voor de cliënt meest effectieve behandeling is gebaseerd op de voorhanden zijnde degelijke wetenschappelijke kennis. De behandeling wordt uitgevoerd door deskundige medewerkers, die op de hoogte zijn van de actuele stand van de wetenschap. Het behandel- of zorgplan wordt met de cliënt doorgenomen. De voortgang van de behandeling wordt regelmatig getoetst. Wij behandelen zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het echt niet anders kan kunnen cliënten in onze klinische voorzieningen worden opgenomen. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Een breed aanbod van behandelingen, variërend van eHealth modules tot intensieve behandelsessies, zorgt ervoor dat Pro Persona optimaal tegemoet komt aan de vraag en behoefte van cliënten. Onze behandelingen helpen cliënten beter te worden of zich beter te voelen en zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren.

Crisiskaartconsulenten: Yvonne van der Zanden – Email: Y.van.der.Zanden@propersona.nl Lotte Baaijens – Email: l.baaijens@propersona.nl Tel.: 06-15852167 Telefoon via secretariaat: 024-3283660