Main content

Bij Samen één gaat het om een gezamenlijk, georganiseerd initiatief van burgers.

Het doel is het inzetten van de krachten en talenten van burgers voor het realiseren van veranderingen in hun eigen omgeving. Dit gebeurt door het verbeteren van de leefbaarheid van een wijk of dorp, het vernieuwen van het aanbod van zorg en welzijn of het stimuleren van het meedoen aan de samenleving van mensen zonder en met een beperking.

Bij Samen één:

Is een initiatief van ervaringsdeskundigen op allerlei gebieden. Mensen die betrokken zijn bij de hulpvraag, het leed, de zorgen, de eenzaamheid en worstelingen van de medemens. Wij willen graag die ruimte en hulp bieden om samen één te zijn.

Beschrijving:

Wij willen een plek bieden waar ieder mens welkom is. Maar vooral gericht op die mensen die het soms iets harder nodig hebben. Hulp vragen of hulp bieden, praktisch of juist even een luisterend oor, samen kunnen we elkaar helpen. We willen de eenzaamheid bestrijden, een plaats bieden voor de mens die even wat hulp kan gebruiken. Een centrale plek waar een ieder welkom is om te krijgen of om te geven.

Doel:
Ruimte creëren voor de medemens door het leggen van contacten, adviezen geven of steun te bieden. Een centraal punt zijn voor mensen in nood en ze een helpende hand bieden. Dit in samenwerking met diverse organisaties en instanties.

U bent welkom om een keer uit om een kijkje te komen nemen: Samen één te Gorinchem.

  • Deel deze pagina: