Main content

Multiloog-bijeenkomsten zijn gespreksgroepen voor iedereen die belangrijke zaken uit het dagelijks leven met een ander wil delen. Wat u ook op het hart hebt, u kunt ermee komen.

Ze kunnen gaan over problemen bv. in de buurt zoals onveiligheid of (geluids) overlast. Ze kunnen gaan over problemen in huis, met de administratie of het huis op orde houden. Ze kunnen gaan over problemen met (vrijwilligers) werk of werkloosheid, met inspanning/stress of onthaasting, met religie of over problemen in de communicatie met jezelf en/of anderen. Ze kunnen gaan over psychische problemen. Ze kunnen gaan over inspirerende zaken, dingen die je goed doen, waar je kracht en energie uit haalt en waar je vrolijk van wordt.

Belangrijk is een deskundige begeleiding die er vooral op let dat de situatie veilig is.Tijdens de gesprekken staan de eigen verhalen voorop, maar u kunt ook gewoon komen om te luisteren. Wij ondersteunen elkaar zodat we de voor ons belangrijke zaken aan de orde kunnen stellen.

Multiloog-bijeenkomsten zijn een initiatief van Heinz Mölders die deze bijeenkomsten samen met anderen vanuit INCA Projectbureau Amsterdam en Stichting IPC reeds sinds 22 jaar in Amsterdam en elders organiseert.

Kom naar de Multiloog – bijeenkomsten en laat u verrassen en inspireren. U bent van harte welkom op de diverse locaties!

Voor meer informatie en data zie: www.inca-pa.nl of www.facebook.com/multiloog

  • Deel deze pagina: