Veel gezochte termen

Sociale kaart

Youz
Adres:
Carnissesingel 51
3083JA,Rotterdam
Email:
VIP-teamZuid@parnassiagroep.nl

VIP team Youz-Antes

Youz-Antes biedt zorg en behandeling aan mensen met ernstige psychiatrische problemen zo dichtbij als mogelijk. Deze mensen herstellen het beste als zij hun kracht hervinden in hun eigen omgeving en binnen hun eigen netwerk. We proberen opnames zo kort mogelijk te houden en het liefst voorkomen we deze. Hiervoor organiseren we onze zorg en behandeling vanuit de wijk. Door een wijkgerichte aanpak werken we nog beter samen met andere hulpverleners die betrokken zijn bij onze patiënten.

VIP team Zuid

Voor mensen die voor het eerst een psychose doormaken bestaat ons Vroege Interventie Psychose Team (VIP-team). Het VIP-team Zuid richt zich op mensen woonachtig op de Zuidoever van Rotterdam. Het team geeft consultatie en behandelt 14-35 jarigen met met psychotische ervaringen of psychose op de Rotterdamse Zuidoever, omringende gemeenten en de Zuid Hollandse eilanden. De contactgegevens van Zuid vind je hieronder op de pagina.

Daarnaast behandelen de andere twee VIP teams van Rotterdam nu ook jeugd. Er zijn dus drie VIP teams voor 14-35 jaar. Naast Zuid is er het:

VIP team Noord-Oost

Jonker Fransstraat 24
3031AV Rotterdam
expertiseteam.vipnoordoost@anteszorg.nl

VIP team Noord-West

Wijnhaven 110
3011WN Rotterdam
expertiseteam.vipnoordwest@anteszorg.nl