Veel gezochte termen

Sociale kaart

Zeeuwse Gronden Logo
Adres:
Axelsestraat 8a
4537 AJ,Terneuzen
Website:
Email:
m.kramer@zeeuwsegronden.nl

Zeeuwse Gronden

Zeeuwse Gronden is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij bieden geïntegreerde zorg aan voor mensen met een ernstige psychiatrische aandoening, vanuit een samenhangend pakket van wonen, behandeling en dagbesteding.

Geïntegreerde zorg houdt een nauwe afstemming in tussen wonen, begeleiding in het dagelijkse leven en de behandeling. Wanneer de psychiater op bezoek komt, eet hij mee aan tafel en behandelt niet alleen mensen in de spreekkamer. Onze woonlocaties maken het mogelijk dat mensen in hun eigen gemeente van herkomst kunnen wonen. Uniek is de combinatie van zelfstandigheid en gemeenschappelijkheid. Mensen wonen zelfstandig in een eigen appartement maar ontmoeten elkaar in de gemeenschappelijke ruimte.

De betrokkenheid van familie is bij Zeeuwse Gronden een kernwaarde. Familie is nauw betrokken bij het leven op de woonlocaties, ze zoeken hun familieleden op en er is regelmatig overleg met de begeleiding.

Zeeuwse Gronden heeft momenteel diverse dagbestedingslocaties en woonlocaties verspreid over heel Zeeland. Onze woonlocaties vind je o.a. in Terneuzen, Sas van Gent, Axel, Hulst, Ovezande, Middelburg, Kruiningen, Yerseke, Koudekerke en Goes.