flag 001
flag 001
flag 001
flag 001
OPROEP: Hulp gezocht bij documentaire over stemmen horen

Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

OPROEP: Hulp gezocht bij documentaire over stemmen horen

Actueel -documentaire over stemmen horen

Hallo, ik ben Maasja Ooms, en ben documentairemaker. Ik heb het idee opgevat een film te maken over mensen die zoeken naar de betekenis van de stemmen in hun hoofd.

Heel graag zou ik een dergelijk proces vastleggen om inzichtelijk te krijgen waarom de stemmen er zijn. Als ook hoop ik met deze film te benadrukken dat het horen van stemmen gewoner is dan men over het algemeen denkt. Daarom volgt er na de film ook een impact-campagne.

Contact met mensen die stemmen horen

Graag zou ik in contact komen met mensen die stemmen horen (en eventueel ook visuele hallucinaties hebben) om een bijdrage te leveren aan een film hierover. Dat kan in de vorm van alleen een gesprek/mailwisseling met mij in de anonimiteit, waarin ik leer over diverse ervaringen, tot aan herkenbaar in beeld met je verhaal of zelfs een camera toe te laten tijdens een therapeutisch proces (ik ken een psychiater die bereid is daarbij te helpen).

Mogelijkheden

Alle vormen daartussenin zijn ook mogelijk. Dus bijvoorbeeld je verhaal alleen auditief verteld, al dan niet je stem herkenbaar. Of wel in beeld, maar onherkenbaar, etc. Alles is bespreekbaar, want ik ben mij bewust hoe precair dit alles kan liggen en uiteraard ben ik daarom geheel ook volgend in ieders grenzen.

Als je mij op een of andere manier zou willen helpen deze film te realiseren, stuur dan een mailtje naar: voicesdoc@dds.nl

Meer lezen over stemmen horen?