Main content

Annemiek Bijl is ervaringsdeskundige bij de GGZ instelling Altrecht in Utrecht en is actief als ambassadeur bij Samen Sterk Zonder Stigma. Ze geeft regelmatig lezingen en trainingen, zoals de Honest, Open & Proud methode, oftewel HOP.

Waar gaat de PODCAST met Annemiek over?

Annemiek heeft het in deze Podcast over haar fascinerende en meeslepende ervaringen. Hoe een psychose in Kenia haar leven drastisch veranderde. Hoe de omgang met dyslexie haar denken heeft beïnvloed. Hoe hardnekkig zelfstigma kan zijn. De kracht van acceptatie en de erkenning van je kracht. Ook over hoe je voor jezelf op kan komen tijdens een behandeling. Het balanceren van zelfzorg, privé, werk en hoe theater een bron van steun werd voor Annemiek en dat nog steeds is. Sterker nog, ze gaat samen met iemand een voorstelling maken die gaat over hun psychische kwetsbaarheid.

Beluister hier de Podcast met Annemiek Bijl van Plusminus Young

Plusminus is de vereniging van en voor mensen met een bipolaire stoornis en hun naasten. In hun podcast komen uiteenlopende mensen aan het woord die te maken hebben met deze (of verwante) aandoeningen. Plusminus young wil jongeren helpen en ondersteunen bij het leven met een bipolaire stoornis. Plusminus young is voor en door jongeren.

 

  • Deel deze pagina: