flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
flag 001
flag 002
Proud2bme ProudFunding - Help je mee? * PsychoseNet

Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Proud2bme ProudFunding – Help je mee?

Nieuws - Proudfunding Proud2bme

Op Proud2Bme vind je alles over eetstoornissen zoals anorexia, boulimia en eetbuistoornis, omliggende problematiek, mentale gezondheid, een gezond eetpatroon, zelfzorg en vooral over jezelf accepteren zoals je bent.

Proud2Bme is twaalf jaar geleden ontstaan als een tegengeluid tegen pro-ana sites. Google op snel gewicht verliezen, zelfopgewekt braken of afvallen door laxeren en je vindt Proud2Bme in de zoekopdrachten. Proud2Bme een plek waar iedereen gratis, anoniem en laagdrempelig in contact kan komen met lotgenoten, ervaringsdeskundigen én professionals, Een veilige online haven, net als PsychoseNet.

Als organisatie die afhankelijk is van subsidies is het voor Proud2bme niet mogelijk om de ontwikkeling van nieuw en modern platform te financieren: Er is €110.000 nodig om het platform Proud2Bme te vernieuwen. Daarvoor hebben ze een ‘ProudFunding’ opgezet die loopt tot woensdag 3 november 2021.

Waarom het belangrijk is om ook een steentje aan deze eCommunity bij te willen dragen

  • Omdat E-Health op dit moment belangrijker is dan ooit.
  • Omdat alle misverstanden over eetstoornis ons ziek houden.
  • Omdat een eCommunity simpelweg over veel meer gaat dan ziekte.
  • Omdat je bij Proud2Bme hoort dat je er niet alleen voor staat, je laagdrempelig in contact komt met ervaringsdeskundigen, lotgenoten én professionals. Net als bij PsychoseNet!

De waarde van anonieme E-Health is groot

Juist in de snelle en veranderlijke online wereld is het belangrijk dat online interventies makkelijk te vinden én makkelijk in gebruik zijn.  Als het gaat om anonieme E-Health zijn bereikbaarheid, toegankelijkheid en professionaliteit de sleutel tot de doelgroep

Wil je Proud2bme helpen?

Doneren aan Proud2bme kan hier.


Proud2Bme is de eCommunity waar je alles vindt over eetstoornissen, omliggende problematiek, mentale gezondheid, een gezond eetpatroon, zelfzorg en vooral over jezelf accepteren zoals je bent. Je vindt Proud2bme op: www.proud2bme.nl

Doneer je toch liever aan PsychoseNet? Je donatie is ook bij PsychoseNet van harte welkom!

Meer lezen?

Gerelateerd

Meer over

Lees ook