flag 001
flag 001
flag 001
flag 001
Zie je een error? PsychoseNet is aan het vernieuwen! * PsychoseNet

Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar kwetsbaarheden en over haar eigen herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Zie je een error? PsychoseNet is aan het vernieuwen!

Nieuwe look / thema PsychoseNet 2022

Op dit moment (van 9 tot ca. 21 januari 2023) zijn we PsychoseNet aan het vernieuwen. 

De planning was dat de nieuwe versie op het moment al online zou staan. Het bouwteam van PsychoseNet heeft flink last van de griepepidemie en dat leidt tot een vertraagde livegang en tot errors op PsychoseNet. We werken eraan.

Lijkt de site vreemd of krijg je een vreemde melding? 

Krijg je een kritische foutmelding? Kan je niet zoeken? Zijn er functies die nog niet werken? Dat komt op het moment inderdaad voor op de site. Hier wordt aan gewerkt. In de loop van volgende week verwachten we verbetering en de livegang van de nieuwe versie.


Het is tijd voor vernieuwing

PsychoseNet startte in 2015 als actiewebsite, vervolgens werden we vanaf 2017 een goed bezochte blog-site. Het lezen van blogs bleek voor mij en voor vele andere bezoekers een feest van herkenning. De laatste jaren groeide PsychoseNet door tot een goedlopende, kundige en herstelgerichte eCommunity. We bouwden een fijn redactieteam op om onze community en de onderliggende teams te te ondersteunen. We stroomlijnden ons online spreekuur tot een geoliede machine, de nieuwe PsychoseNet chat was direct een schot in de roos. En natuurlijk bleven we actief modereren op ons PsychoseNet forum.

De afgelopen tijd zijn we als redactie, naast een groeiend aantal mooie blogs, ook steeds meer mini-college’sboeken en podcasts en allerlei andere soorten mooie context gaan plaatsen op PsychoseNet. Daar zijn we trots op!  Al deze stappen maken dat we uit ons jasje zijn gegroeid en dat onze groei niet goed zichtbaar is.

Het tijd om te vernieuwen

Op dit moment zijn we druk met het bouwen van een nieuwe lay-out voor PsychoseNet. In deze nieuwe versie van PsychoseNet zullen de verschillende soorten van content die we plaatsen een stuk gemakkelijker te vinden zijn.

Hoe gaat het eruit zien?

Voorbeeld van de vernieuwde landingspagina:

Het hoofdmenu zal een stuk meer meer logische mogelijkheden krijgen om door de soorten content heen te scrollen.

In deze afbeelding zie je (een klein stukje) van de nieuwe landingspagina van PsychoseNet. Als je naar de afbeelding kijkt: Zie je hoe je overzichtelijk en simpel je door de laatste artikelen (berichten, boeken, apps, podcasts etc.) kunt klikken?

Nieuwe versie van PsychoseNet 2022 / 2023
Afbeelding 1: Hier zie je het bovenste deel van de nieuwe PsychoseNet voorpagina.

Voorbeeld van het vernieuwde eSpreekuur:

Voorbeeld van het eSpreekuur in de vernieuwde vorm: de weergave van de pagina’s wordt gemoderniseerd en de site wordt een stuk mooier qua lay-out!

Nieuwe versie van PsychoseNet eSpreekuur 2022 / 2023
Afbeelding 2: Hier krijg je een indruk van de nieuwe lay-out van het eSpreekuur.

We behouden onze mooie en herkenbare thema afbeeldingen, die met het vriendelijke rode figuurtje, die we in 2021 in gebruik namen. Het is fijn om te merken hoe geliefd de PsychoseNet mascotte is.

Wanneer gaat de nieuwe versie van PsychoseNet live?

Op 9 januari gaan we live met de vernieuwde site. Spannend!