Main content

De groei van PsychoseNet doorloopt een cyclus die lijkt op die van een vlinder: PsychoseNet startte in 2015 als een klein rupsje. Het groeide en groeide… PsychoseNet blijft groeien en ontpopt zich dit jaar weer. Het is tijd voor een nieuwe lay-out die de verdere groei, uitbreiding en verbreding van ons mooie platform mogelijk maakt.

Het is tijd voor vernieuwing

PsychoseNet startte in 2015 als actiewebsite, vervolgens werden we vanaf 2017 een goed bezochte blog-site. Het lezen van blogs bleek voor mij en voor vele andere bezoekers een feest van herkenning. De laatste jaren groeide PsychoseNet door tot een goedlopende, kundige en herstelgerichte eCommunity. We bouwden een fijn redactieteam op om onze community en de onderliggende teams te te ondersteunen. We stroomlijnden ons online spreekuur tot een geoliede machine, de nieuwe PsychoseNet chat was direct een schot in de roos. En natuurlijk bleven we actief modereren op ons PsychoseNet forum.

De afgelopen tijd zijn we als redactie, naast een groeiend aantal mooie blogs, ook steeds meer mini-college’sboeken en podcasts en allerlei andere soorten mooie context gaan plaatsen op PsychoseNet. Daar zijn we trots op!  Al deze stappen maken dat we uit ons jasje zijn gegroeid en dat onze groei niet goed zichtbaar is.

Het tijd om te vernieuwen

Op dit moment zijn we druk met het bouwen van een nieuwe lay-out voor PsychoseNet. In deze nieuwe versie van PsychoseNet zullen de verschillende soorten van content die we plaatsen een stuk gemakkelijker te vinden zijn.

Je wilt de nieuwste podcast van Jim van Os te slotte niet over het hoofd zien… Toch?

Hoe gaat het eruit zien?

Voorbeeld van de vernieuwde landingspagina:

Het hoofdmenu zal een stuk meer meer logische mogelijkheden krijgen om door de soorten content heen te scrollen.

In deze afbeelding zie je (een klein stukje) van de nieuwe landingspagina van PsychoseNet. Als je naar de afbeelding kijkt: Zie je hoe je overzichtelijk en simpel je door de laatste artikelen (berichten, boeken, apps, podcasts etc.) kunt klikken?

Nieuwe versie van PsychoseNet 2022 / 2023
Afbeelding 1: Hier zie je het bovenste deel van de nieuwe PsychoseNet voorpagina.

Voorbeeld van het vernieuwde eSpreekuur:

Voorbeeld van het eSpreekuur in de vernieuwde vorm: de weergave van de pagina’s wordt gemoderniseerd en de site wordt een stuk mooier qua lay-out!

Nieuwe versie van PsychoseNet eSpreekuur 2022 / 2023
Afbeelding 2: Hier krijg je een indruk van de nieuwe lay-out van het eSpreekuur.

We behouden onze mooie en herkenbare thema afbeeldingen, die met het vriendelijke rode figuurtje, die we in 2021 in gebruik namen. Het is fijn om te merken hoe geliefd de PsychoseNet mascotte is.

Wanneer gaat de nieuwe versie van PsychoseNet live?

In november / december gaan we live met de vernieuwde site. De exacte datum is op dit moment nog niet bekend, nog enkele weken…

Geeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar CPTSS en dissociatieve stoornis, haar stemmings- en psychosegevoeligheid en over haar eigen herstel.

Wist je dat je Geeske kunt volgen via LinkedInFacebookTwitter en YouTube?

Meer blogs lezen van Geeske Roorda?

Wist je dat PsychoseNet regelmatig nieuwe podcasts, mini-colleges en blogs plaatst?

  • Deel deze pagina: