Veel gezochte termen

Psychosenet Nieuws

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Voorbeelden van Goede Zorg – wie denkt mee?

Miriam en Geeske gaan de komende jaar opnames maken over Goede Zorg. Wat vind jij voorbeelden van Goede Zorg die we niet mogen missen?

Miriam en Geeske gaan de komende periode opnames maken over Goede Zorg voor PsychoseNet. Welke persoon of welke partij vind jij dat Goede Zorg levert? Wat zijn inspirerende voorbeelden uit de wereld van zorg en herstel die we wel eens mogen uitlichten op PsychoseNet? Wie zijn positieve, inspirerende voorbeelden?

Kortom: Welke pareltjes mogen we niet missen als we positieve voorbeelden in beeld gaan brengen rondom zorg en je herstel? We horen jullie adviezen en tips graag!

Wat is Goede Zorg?

Goede zorg is niet altijd zichtbaar of gemakkelijk vindbaar. Welke persoon of organisatie levert goede zorg en en moeten wij eigenlijk niet missen?

Wie wil je aanmelden?(Vereist)
Iedereen kan goede zorg leveren en het verschil maken voor een persoon. Het kan je behandelaar zijn, de huisarts, maar ook je buurvrouw, familielid of docent. Wie zou jij graag eens op PsychoseNet horen vertellen wat goede zorg is?
Wat voor functie/rol heeft deze persoon?(Vereist)
Naam van de organisatie
Het hoeft hierbij niet om grote, langdurige acties te gaan. Een klein gebaar, er steeds zijn wanneer het nodig is, het kan allemaal een flink verschil maken bij herstel.
Dan kunnen we ons alvast een beetje inlezen! (Niet iedereen heeft natuurlijk een website…)
Mochten we je een vraag willen stellen, mogen we je dan benaderen per email?

Wil je meer lezen over goede zorg?

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Wil je PsychoseNet steunen?

Wordt donateur en help ons om mooie projecten te realiseren.