Main content

Hanna-Lina Hutzfeldt-Franzke is op zoek naar personen die aan een kort online groepsgesprek willen deel nemen. Het gesprek zal gaan over over de samenhang tussen psychose en spiritualiteit.

Hanna-Lina heeft een persoonlijke vraag aan onze lezers:

“Beste lezers,

Ik heb dans gestudeerd en een choreografie over dit onderwerp ontwikkeld. Omdat mijn optredens in Duitsland zijn afgelast en ik niet kan repeteren gebruik ik de vrijgekomen tijd om me anders te ontwikkelen.

Daarom wil ik u graag uitnodigen voor een online groepsgesprek

Dit gesprek zal als volgt plaats vinden: Ik stuur u een korte video-opname van mijn choreografie en vraag erom die te bekijken (duur: ca. 15-20 min). Daarna vindt het gesprek plaats. Bij het gesprek nemen drie tot vier mensen deel. Ik zal een aantal vragen stellen.

Ik ben vooral geïnteresseerd in uw persoonlijke mening over het onderwerp

Het zou fijn zou zijn als de deelnemers van het gesprek ook met elkaar uitwisselen.

Als u geïnteresseerd bent, stuur me dan gerust een e-mail ha-li-hu@web.de“.


Hanna-Lina Hutzfeldt-Franzke is dans docent en dansmaker. Ze maakte eerder het interdisciplinaire stuk ‘Breaking down is waking up – a dialogue about psychosis‘. 

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.