Main content

Vraag

Geachte heer,

Ik moet een onderzoek bij een psychiater ondergaan en hiervoor is een vragenlijst samengesteld. Zou u deze willen nakijken op ontbrekende vragen en eventuele aanvullingen geven?

Ik heb een burn-out en een persoonlijkheidsstoornis, welke niet door de arbeidsongeschiktheidsverzekering worden erkend. Nu willen ze verder onderzoek, naast de arbeidsongeschiktheidsverklaring van de bedrijfsarts en verzekeringsarts van het UWV.

Ik ben huiverig voor dit onderzoek aangezien ik eerder een (gestuurd) onderzoek met beperkte vraagstelling en onderzoeksopdracht heb gehad. Juist de zaken waar ik last van heb werden niet meegenomen in de rapportage (“valt buiten de reikwijdte van het onderzoek”).

Daarnaast moet ik naar een psychiater die op zijn website heeft staan dat hij van de moedermaatschappij van de arbeidsongeschiktheidsverzekeraar opdrachten krijgt en ben ik bang dat het hetzelfde gaat als bij de vorige expert (psycholoog).

Een complete/volledige vraagstelling zal daar vast bij helpen. Wilt u mij helpen?

Antwoord

Beste,

De website van Psychosenet is niet bedoeld om dit soort vragen te beantwoorden. Dat kan ook niet als je iemand niet persoonlijk kent.

Als je vindt dat de vragenlijst een onvolledig beeld geeft van je problematiek, kun je dit in het gesprek met de psychiater altijd toelichten. Vriendelijke groet, Ralph kupka

Deze vraag is gesteld door een man in de leeftijdscategorie 51
Beantwoord door: Ralph Kupka op 18 februari 2019
  • Deel deze pagina: