Main content

Vraag

Hellup; ik heb de ziekelijke neiging horrorfilms te starten en dan weer af te zetten, en te willen weten hoe het verder gaat! Meestal kijk ik een minuut of 2 of een kwartiertje, maar de shit die ik dan tegenkom en veroorzaak te boven komen is nog een ander verhaal . Als ik weer helemaal mij ben en zelf, vooral dat is het goed, maar dankan ik het toch niet laten weer eens te spieken, dat heb ik van een vriendin, die nieuwsgierigheid. Bestaat deze ziekte of bestaat deze ziekte juist niet door het opzetten van die film. Ik denk te weten van niet en dat ik gewoon niet heel graag wandel en dan maar naar het bekende terugga.

Ik heb best veel te doen, alleen de dagelijkse verzorging en de manier waarop , en anders maak ik een wandeling ofzo of werk ik een dagje extra, maar het hervatten van mijn eigenlijke werkzaamheden is nog niet gelukt. Ik weet ook helemaal niet wat ik hier te doen heb behalve een beetje integreren en de schade wat inhalen. Regelmatig voel ik me in goede doen en dan wil ik dus werkzaamheden verrichten die precies tegengesteld zijn aan de beweging die ik te maken heb; misschien gun ik mijzelf niet te leven; maar ik voelweet ook dat het een het ander niet uitsluit., beetje leven en soms wat verbinding maken met de blokkades, maar natuurlijk geen nieuwe veroorzaken of zelfs laten veroorzaken door mensen die denken het beste met me voor te hebben. Pfff, zo nu kan ie wel weer. O en dan heb ik nog een vraagje en dat is; zou je de redactie willen vragen om mijn laatste bezoek op april 2016 te zetten, want daar is het begonnen.

Antwoord

Beste Kirsten, kun jij je vraag iets meer omschrijven? Ik heb je verhaal verschillende malen gelezen, maar ik kom er niet goed uit. Ik heb trouwens zelf ervaringen met het kijken van horrorfilms die niet echt goed voor mij uitpakten. Ik ben er ook ogenblikkelijk mee gestopt. Ik sla ervan uit het lood zeg maar. Ik slaap er slecht van en krijg allerlei fantasieën die ik normaal gesproken niet heb. De simpelste oplossing was stoppen met kijken. Ik hoor graag van je. groet, Rokus

Beantwoord door: Rokus Loopik op 15 juli 2017
  • Deel deze pagina: