Main content

Sinds een jaar loopt mijn hoofd over van de gedachten. Zodra ik wakker word, wordt het druk in mijn hoofd. Het lijkt er dan net een vol café. In feite ben ik voortdurend in overleg met mezelf en kan moeilijk besluiten nemen.

Nu twijfel ik of misschien stemmen hoor. Of is het normaal dat je over alles met jezelf moet overleggen? De drukte in mijn hoofd is begonnen toen ik meteen na mijn studie een baan kreeg.

Maria (21), Heerenveen


Iedere week behandelen we een dilemma van een lezer in ‘Wat zou jij doen?’ Kijk voor het dilemma van deze week op onze Facebookpagina en laat daar of hieronder jouw mening of advies achter. Zo helpen lezers elkaar!

Wil je zelf een vraag vraag voorleggen? Stuur je vraag naar redactie@psychosenet.nl

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.