Veel gezochte termen

Psychosenet blog

Leestijd 2 minuten

Psychose Awareness Day 2022 – PsychoseNet

Logo - Psychose awaress day 2022

Ieder jaar is het op 24 mei Psychose Awareness Day. Op deze dag vragen mensen over de hele wereld aandacht voor psychose. Psychose is immers voor velen een onbekende en onbegrepen aandoening en dat leidt helaas nog steeds tot veel vooroordelen en stigmatisering.

Op PsychoseNet kan je deze dag een mooi programma verwachten. Ten behoeve van Psychosis Awareness Day maakten we een mooie nieuwe serie video’s.

Op dinsdag 24 mei plaatsen we ieder uur, van 10.00 uur tot en met 18.00 uur een nieuwe bijdrage op PsychoseNet

We plaatsen deze dag interessante video’s en blogs. In de video’s interviewen we personen met een psychische kwetsbaarheid. De interviews zijn gericht op de vraag: ‘hoe om te gaan met psychische kwetsbaarheid?’

Elke video is weer anders. Ieder deelnemer heeft een eigen beeld van wat psychische kwetsbaarheid is en wat omgaan er mee betekent.

Kortom, veel dat waardevol is in het kader van Psychosis Awareness Day.


Geeske Roorda biografie

Geeske Roorda is de hoofdredacteur van PsychoseNet. Ze schrijft regelmatig over haar zoektocht naar goede hulpverlening voor haar vroegkinderlijk trauma en de gevolgen daarvan, het leven met CPTSS en een dissociatieve stoornis. En over haar stemmings- en psychosegevoeligheid. Een overzicht van de blogs die Geeske voor PsychoseNet schreef vind je hier.

Psychose Awareness Day 2022 kwam tot stand door samenwerking tussen PsychoseNet.nl, Netwerk Vroege Psychose en Phrenos

Wist je dat we vorig jaar, tijdens editie 2021, deze video-interviews plaatsen?

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *