Main content

Wat is psychose? Vraag 100 mensen om een definitie en je krijgt 100 verschillende definities. Benieuwd naar die definities? We hebben ze gebundeld in een mooi boekje.

wat is psychose definities

Definities van psychose

We vroegen mensen met ervaring, naasten en hulpverleners om hun definitie van psychose met ons te delen en verzamelden er 100 in een boekje. Sommige vinden elkaar op inhoud, andere staan lijnrecht tegenover elkaar. Voor de één is het een breuk met ‘de realiteit’, voor de ander een (betekenisvolle) spirituele ervaring. Duidelijk is: er bestaat niet één definitie van psychose.

definities psychose

Bestellen

Wil je het boekje ontvangen? Leuk! We zijn er erg trots op. Stuur ons een donatie van (minimaal) €7,50 per boekje en vermeld daarbij je adres en het aantal te ontvangen boekjes, dan doen wij ze naar je op de post. Met deze bijdragen kunnen wij druk- en verzendkosten bekostigen. Doneren kan via de donatiepagina. Ongeveer twee weken na je donatie ontvang je je boekje.

Heb je al eens aan PsychoseNet gedoneerd maar nog geen boekje ontvangen? Stuur een mailtje met je adres naar definities@psychosenet.nl en we sturen hem je alsnog toe.

Wil je meer dan 5 boekjes bestellen of een toekomstige uitgave sponsoren, mail naar definities@psychosenet.nl.

Wil je het boekje graag ontvangen maar heb je de middelen niet om een donatie te doen? Stuur een mail naar definities@psychosenet.nl.

Met dank aan

Deze uitgave is mogelijk gemaakt met financiële steun van jongerenorganisatie Digg’Out en individuele donaties. Veel dank voor jullie steun aan PsychoseNet!

  • Deel deze pagina: