Main content

Vandaag (vrijdag 22 september) staat PsychoseNet met een team aan de start van de Socialrun: een non-stop estafetteloop van 555 kilometer in 48 uur om aandacht te vragen voor openheid en begrip rondom psychische aandoeningen.

In ons midden zijn psychiaters, psychologen, ervaringsdeskundigen en anderszins mensen met hart voor de GGZ, én de Socialrun. Als team willen wij samen grenzen verleggen en taboes doorbreken, en dat is precies wat wij van 22 tot 24 september gaan doen. Benieuwd wie we zijn, bekijk hier de teamindeling.

Op zondag 22 september finishen alle teams op het Te Gek!? festival

Het festival vindt dit jaar plaats op militair oefenterrein De Vlasakkers in Soest, een bijzondere locatie. Van 12.00 tot 20.00 uur is iedereen (gratis) welkom voor muziek, activiteiten, hapjes en drankjes en natuurlijk het onthalen van alle teams.

Zien waar wij zijn en hoe laat we ongeveer gaan finishen? Via deze tracker kun je ons volgen.

Tijdens de Socialrun is PsychoseNet wat minder goed bereikbaar

Komend weekend zijn we druk met rondjes rennen en nachten doorhalen, maar volgende week zijn we weer volop bereikbaar en werken we verder aan de nieuwe site. Het forum is inmiddels weer online, aan de agenda wordt nog gewerkt.
Via onze Facebook pagina kun je foto’s en updates vinden van het weekend.

Meer lezen over het Socialrun avontuur?
Lees deze blogs:

Het geheim van de Socialrun – Over verbinding en veiligheid
Sociaal rennen – Over de socialrun en (persoonlijk) leiderschap
De Socialrun als medicijn

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *