Veel gezochte termen

Psychosenet video

Zorg in Beeld – Miriam en Geeske maken goede Zorg zichtbaar

Geeske en Miriam werken samen bij de PsychoseNet redactie. Ze vertellen je over hun nieuwe project Zorg in Beeld, en over de reis die ze hebben afgelegd door de zorg. Ook vertellen ze over hun herstel, over fotografie en over de stap om weer gaan werken als je al een lange tijd uit het werkproces bent.

“Breng Goede Zorg wat vaker in beeld!”

Miriam en Geeske zijn gestart met het in beeld brengen van goede, mensgerichte zorg. Via video-fragmenten, fijne sfeerbeelden, persoonlijke videoverhalen gaan ze de komende tijd experimenteren met verschillende vormen van laagdrempelig en toegankelijk beeld- en videomateriaal.

Gewoon zonder het gebruik van (te) veel moeilijke woorden, dus zonder het ‘jargon’ dat veel in de zorg en in de wetenschap gebruikt wordt. We zullen niet ieder moeilijk woord kunnen voorkomen, maar we willen graag dat onze video’s gezien kunnen worden door iedereen die er interesse in heeft, zonder voorkennis of opleiding.

Ga je mee op onze verkenning?

Ga je mee langs een kleine greep uit de mooie zorginitiatieven die we in Nederland kennen, allemaal kleine juweeltjes, die Miriam en Geeske samen gaan verkennen en met jullie gaan delen. We gaan onze video-projecten met jullie delen op PsychoseNet.nl.

Miriam en Geeske over hun plannen:

“Dit is een heel erg dankbaar project om aan te mogen werken. Er is genoeg dat gezien mag worden in de zorg en GGZ“.

“We hebben er zin in!

Deze video is niet 100% scherp, aangezien de videograaf voor de camera op een bankje zat te kletsen en niet achter de camera stond om het te corrigeren. We experimenteren nog naar hartenlust. 🙂

Meer lezen over goede zorg?

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Verder lezen over goede zorg en GGZ?

Onderstaande boeken zijn geschreven door hoogleraar Jim van Os. In deze eerlijke boeken lees je meer over psychose, trauma, de nieuwe GGZ, herstel en veel meer.