Main content

Samen werken we iedere dag om onze lezers van PsychoseNet van goede, eerlijke en betrouwbare informatie te voorzien rondom psychose- en stemmingsgevoeligheid. We vinden het belangrijk om mensen een persoonlijke hart onder de riem te steken, om vragen te beantwoorden en onze achterban herkenning te laten vinden in ons blogs!

Met 1,5 miljoen unieke lezers per jaar is PsychoseNet een goed bezochte eCommunity die continu aan het verbreden is. Een eCommunity als PsychoseNet laten groeien is niet mogelijk zonder de dagelijkse inzet van onze vrijwilligers.

We zoeken regelmatig vrijwilligers

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures.


Biografie Jim van Os

Prof. dr. Jim van Os, Voorzitter Divisie Hersenen, UMC Utrecht. Hij is tevens verbonden als Visiting Professor Psychiatric Epidemiology aan het Institute of Psychiatry te Londen. Hij is sinds 2011 lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) en werd in 2016 benoemd tot Fellow van King’s College London

Jim van Os werkt op het raakvlak van ‘harde’ breinwetenschap, gezondheidszorgonderzoek, kunst en subjectieve ervaringen van mensen met ‘lived experience’ in de GGZ. In 2014 kwam zijn boek ‘De DSM-5 Voorbij‘ uit, in 2016 het boek ‘Goede GGZ!‘ (samen met Philippe Delespaul e.a.) en in 2021 het boek ‘We Zijn God Niet‘ (samen met Myrrhe van Spronsen).

Lees hier meer over Jim van Os. Of volg Jim op LinkedIn, Facebook, Twitter en YouTube!

  • Deel deze pagina: