Main content

Ik had altijd een ‘normaal’ leven totdat ik voor het eerst psychotisch was. Het was een korte maar heftige periode waarin ik zeer onberekenbaar en onhandelbaar was. Voordat dit gebeurde, had ik regelmatig leuke dates via datingsites of Tinder. Ik ben nog niet toe aan een vaste relatie en ben hier ook altijd open over.

Na mijn psychose lijkt het alsof mijn zelfvertrouwen helemaal is verdwenen. Ik ben bang om ‘door de mand te vallen’. Weet niet goed of ik eerlijk moet zijn over mijn psychose.

Ik wil heel graag weer uitgaan maar mijn angst en onzekerheid weerhouden mij. Gaat dat weer over?

Patrick (27), Kerkdriel


Iedere week behandelen we een dilemma van een lezer in ‘Wat zou jij doen?’ Kijk voor het dilemma van deze week op onze Facebookpagina en laat daar of hieronder jouw mening of advies achter. Zo helpen lezers elkaar!

Wil je zelf een vraag vraag voorleggen? Stuur je vraag naar redactie@psychosenet.nl

  • Deel deze pagina:

Reacties:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.