Veel gezochte termen

Vragenlijst Psychose

Leestijd < 1

Vragenlijst Psychose

De vragenlijst Psychose meet de mate waarin je waarin je last hebt van psychotische ervaringen. Doe de vragenlijst Psychose op PsychoseNet.nl.

Heb ik een psychose? Met de vragenlijst psychose meet de mate waarin je last hebt van psychotische ervaringen.

Klik het getal aan dat past bij hoe jij je de afgelopen week gevoeld hebt. Denk niet te lang na over een antwoord, de eerste reactie is meestal de beste.

0 = Nooit
1
= Soms
2
= Vaak
3
= Bijna altijd

[psychose_lijst]

Uitleg score

Score: < 0.20
De mate waarin je de afgelopen week psychotische ervaringen hebt gehad is laag in vergelijking tot de referentiegroep van mensen met een psychose die hiervoor in behandeling zijn. Je had geen of weinig psychotische ervaringen.

Score: 0.20-0.50
De mate waarin je de afgelopen week psychotische ervaringen hebt gehad is laag tot gemiddeld in vergelijking tot de referentiegroep van mensen met een psychose die hiervoor in behandeling zijn.

Score: 0.51-0.90
De mate waarin je de afgelopen week psychotische ervaringen hebt gehad is gemiddeld tot hoog in vergelijking tot de referentiegroep van mensen met een psychose die hiervoor in behandeling zijn. Bespreek dit met je behandelaar of huisarts.

Score: > 0.90
De mate waarin je de afgelopen week psychotische ervaringen hebt gehad is hoog in vergelijking tot de referentiegroep van mensen met een psychose die hiervoor in behandeling zijn. Je had veel psychotische ervaringen, bespreek dit met je behandelaar of huisarts.

Jouw persoonlijke score en e-mailadres worden door PsychoseNet niet opgeslagen.

Stel een vraag over psychose

Meer lezen over psychose?

Jim van Os is auteur van deze goede boeken over zorg en herstel, van depressie tot psychose: