Veel gezochte termen

De Apps van PsychoseNet

Op PsychoseNet vind je praktische apps die kunnen ondersteunen bij het dagelijks leven en herstel.

Op deze pagina kun je meer lezen over de apps, kun je bekijken wat ze doen en wat ze in het dagelijkse leven voor je kunnen betekenen.

Toertje – van fietsers door fietsers

Toertje – van fietsers door fietsers

Toertje maakt het makkelijker én leuker om te fietsen! Deze app bevat de routeplanner Fietsersbond, zo ontdek je de mooiste routes.

Sleep Cycle

Sleep Cycle

De Sleep Cycle app is je persoonlijke slaaptracker en wekker om je te helpen een goede nachtrust te krijgen en gemakkelijker wakker te worden.

Buddhify

Buddhify

De Buddhify app bevat eenvoudig te volgen geleide Mindfulness meditaties om je te helpen gelukkiger en gezonder te leven.

SAM

SAM

De Stress Autism Mate (SAM) is een app die de eigen regie van de mensen met een autismespectrumstoornis ondersteunt.

Insight Timer

Insight Timer

Insight Timer is een veelzijdige, wereldwijde meditatie app met een uniek aanbod. Om bij jezelf te komen, te leren en je te ontwikkelen.

Worrydolls

Worrydolls

Je kunt in de app Worrydolls aantekeningen maken over je zorgen. Je kunt er zaken van je afschrijven. Bovendien maak je zo een handig dagboek.

Petit Bambou

Petit Bambou

“Je kunt veel veranderen door te mediteren en goed adem te halen”. De app Petit Bambou is in Europa de meest gebruikte meditatie-app.

VGZ Mindfulness coach

VGZ Mindfulness coach

Met de VGZ Mindfulness coach app leer je hoe je je kunt ontspannen met mindfulness. De app biedt ongeveer 75 gratis oefeningen.

BeReal

BeReal

De BeReal app: Wil jij ook eerlijke social media feed waarin je foto’s een getrouwe spiegeling zijn van de werkelijkheid?

Grow It!

Grow It!

In de Grow It! app houd je bij hoe je je voelt, als een soort dagboek. Ook krijg je elke dag een leuke challenge.