Veel gezochte termen

App

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Insight Timer

Insight Timer is een veelzijdige, wereldwijde meditatie app met een uniek aanbod meditaties. Om bij jezelf te komen en je te ontwikkelen.

Mediteer samen met miljoenen anderen die Insight Timer gebruiken. Om te leren mediteren en hun gedachten tot rust te brengen. Dit kan helpen met het verminderen van stress, angst en paniek, makkelijker en dieper slapen en met meer aandacht en diepgang het leven te ervaren.

Insight Timer is de thuisbasis van geleide meditaties en lezingen onder leiding van ’s werelds beste meditatie- en mindfulness-experts, neurowetenschappers, psychologen en docenten van gerenommeerde universiteiten zoals Stanford, Harvard en de Universiteit van Oxford.

Je kunt selecteren op thema’s zoals trauma, verslaving en boosheid maar ook relaties, ouder worden en productiviteit. Verder vind je er materiaal binnen spirituele onderwerpen als astrologie, chakra’s en manifestatie. De app biedt ademwerk, yoga practices en muziektracks van bekende artiesten. En er zijn speciale oefeningen afgestemd op kinderen en jongeren.

In de app:

  • 135.000+ geleide meditaties
  • Duizenden muzieknummers en omgevingsgeluiden om de geest te kalmeren, te focussen, beter te slapen en te ontspannen
  • Zelfgeleide meditatie met gong
  • Bekende docenten en experts uit verschillende culturen en achtergronden
  • Discussiegroepen en communityfuncties
  • Statistieken en mijlpalen om je voortgang bij te houden

Taal: Nederlands, Deens, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds

Kosten: gratis – als Plus-member kun je talloze meerdaagse cursussen volgen zoals Transformeer je Slaap in 30 Dagen en Leven vanuit je Natuurlijke Centrum

Downloaden?

Google Play/Android
App store/iOs

Meer weten? 

Bekijk de website.


Insight Timer – een veelzijdige, inspirerende, wereldwijd gebruikte app met talloze manieren om bij jezelf te komen, geïnspireerd te raken en je te ontwikkelen.

Meer lezen over mediteren?

Behoefte aan een luisterend oor?

Wil je je verhaal kwijt? Onze PsychoseNet chatprofessionals staan voor je klaar.

Gerelateerd

Meer over

Hulp en herstel
lezingen
meditatie
Yoga

Lees ook