flag 001
flag 001
flag 001
flag 001
Daylio - Hou gemakkelijk je stemming en activiteiten bij | App

Veel gezochte termen

App

Daylio – app om je stemming te tracken

Daylio

Daylio legt stemmingen en activiteiten vast in de statistieken en de kalender. Dit systeem helpt je je gewoonten beter te begrijpen. Houd je activiteiten bij en werk aan patronen die je productiviteit verhogen!

Met Daylio kun je een privédagboek bijhouden zonder een regel in te voeren. Kies je stemming en voeg activiteiten toe die je die dag hebt uitgevoerd. Je kunt notities toevoegen of dagelijks foto’s uploaden en zo een dagboek bijhouden.

Inzicht geven

De app maakt inzichtelijk bij welke activiteiten je je goed voelt. Bijvoorbeeld: elke keer als ik ga tuinieren staat mijn emoticon op groen. En bij welke minder. Ook handig om te weten.

Ook kun je inzicht krijgen in de tijdsspanne van betere en mindere periodes. Hierdoor kun je bijvoorbeeld cycli inzichtelijk maken. Misschien is het wel zo dat jij elke twee maanden afsluit met een wat mindere week. Dat kan handig zijn om te weten.

Vrouwen kunnen ook een verband leggen tussen hun stemming en hun menstruatiecyclus. Dat moet je wel zelf invoeren.

Je kunt positieve activiteiten zichtbaar maken, dit heet in de app je ‘betere zelf’

Denk aan: luisteren naar anderen, complimentjes of kadootjes geven of iets wat je zelf hebt ingevoerd in de app. De app bevordert daarmee positief denken en handelen.

Details

  • Kosten: De basisfuncties zijn gratis en daar kom je een heel eind mee.
  • Taal: De app is Nederlandstalig.
  • Download Daylio op:

Meer informatie: daylio.net


Daylio is ontwikkeld door Relaxio s.r.o. & Habitics. 

Meer lezen over stemming: