Veel gezochte termen

App

Auteur

Geeske Roorda

Geeske Roorda is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en PsychosisNet.com. Ze schrijft regelmatig over goede hulpverlening, zelfzorg en herstel.

Meer blogs lezen van Geeske?

Hier vind je een overzicht van haar blogs

Dearly

De Dearly app ondersteunt je in de emotionele en praktische stappen bij het verlies van een dierbare. Een handige app bij rouw.

Het kan moeilijk zijn om je leven weer op te bouwen na het verlies van een dierbare, maar bijvoorbeeld ook wanneer je afscheid moet nemen van je oude toekomstperspectief. Dearly ondersteunt je in de emotionele en praktische stappen die hierbij komen kijken.

Is de Dearly-app iets voor mij?

Is het normaal wat ik doormaak?

Wat komt er allemaal bij kijken als je iemand verliest? Hoe kan ik erover praten? Deze en talloze andere vragen komen aan de orde in de app.

Dearly ondersteunt je bij rouw en verlies.

Ben je op zoek naar herkenning en erkenning?

Chat dan met iemand die ook een dierbare verloren is. Het kan moeilijk zijn om het leven weer op te pakken na het verlies van een dierbare. Dearly biedt ondersteuning bij de emotionele en praktische stappen.

Hoe betrek ik mijn omgeving?

Je omgeving wil waarschijnlijk helpen, maar weet misschien niet hoe. We delen ook tips die mogelijk voor jouw omgeving behulpzaam kunnen zijn.

Details:

Dearly is een sociale onderneming die ernaar streeft verlies en rouw te normaliseren en meer sociaal bewustzijn te creëren om als samenleving de overgang te maken naar een caring community.


De Dearly app is ontwikkeld door Dearly BV . Meer lezen: Getdearly.com.

Meer lezen over rouw?

Behoefte aan een luisterend oor?

Wil je je verhaal kwijt? Onze PsychoseNet chatprofessionals staan voor je klaar.

Gerelateerd

Meer over

app
herstelondersteunende zorg
Hulp en herstel
rouw
verlies

Lees ook