Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Bink is een psychologische roman over verslaving. Nathalie Kokke kruipt zoals geen ander dat kan in de huid van de psychosegevoelige Bink.

Auteur:

Nathalie Kokke

Uitgever:

Celtica Publishing

Verschijningsdatum:

december 2014

Bink – Nathalie Kokke

Bink is een psychologische roman over verslaving van de Nederlandse schrijfster Nathalie Kokke. Nathalie kruipt zoals geen ander dat kan in de huid van de psychosegevoelige Bink Santillian.

Bink Santillian vecht sinds jaar en dag tegen de demonen in zijn hoofd

Zijn heil zoekt hij in drank en drugs, zodat hij zijn verleden en de harde realiteit van het zwerversbestaan kan vergeten. De straten van Los Angeles zijn gevaarlijk terrein voor iemand van wie de geestelijke gezondheid achteruit gaat. Na het maken van enkele foute beslissingen besluit Binks oude klasgenoot, Hugh Shepard, hem een kans op een beter leven te geven: een leven zonder verdovende middelen.

Echter, als je zo vaak in de steek bent gelaten, kun je dan wel iemand zomaar vertrouwen?

Als drank en drugs de enige middelen lijken te zijn die de demonen buiten kunnen sluiten, zou je ze dan wel uit je leven willen bannen?

Bink is een verhaal over de mentale strijd tegen psychische stoornissen. Neem een kijkje in het hoofd van de dakloze Bink en zie wat hem tot de man van vandaag heeft gemaakt.


Nathalie Kokke (1986) is illustratrice, met een grote interesse in psychologie, in het bijzonder geestesziekten. Zij debuteert met de roman “Bink”, waarin zij de lezer meeneemt in een wereld waar men liever over zwijgt, dan praat.

Noot van de redactie:

Bink is een vlot geschreven geschreven roman. Je wordt direct meegezogen naar de straten van Los Angeles waar Bink zich ontworstelt aan het harde zwerversbestaan en vanaf daar vloeiend verder meegevoerd in het verhaal. Aanrader!

Let op: Dit boek bevat triggers:

  • Seksueel misbruik
  • Verkrachting
  • Drugsverslaving en alcoholisme