Veel gezochte termen

Psychosenet boeken

Is het mogelijk dat mensen spontaan genezen? Gé Sluijs: "5 september 2020. Ik zat in de tuin van de daklozenopvang. De engel op slippers".

Auteur:

Gé Sluijs

Uitgever:

Paris Books

Verschijningsdatum:

18 augustus 2023

De engel op slippers – Gé Sluijs

Is het mogelijk dat mensen spontaan genezen? Gé Sluijs: “Het was 5 september 2020. Ik zat in de tuin van de daklozenopvang. Vanuit mijn ooghoek zag ik de deur opengaan. Er kwam een jongen naar buiten op zijn slippers”. Een engel op slippers.

‘Hoi, ik ben Michael!’ zei hij.

Die dag zou mijn leven compleet veranderen…

De engel op slippers is een meeslepende autobiografie over een leven met depressie, angst en suïcidaliteit. Wat gebeurt er als je van de een op de andere dag de weg terugvindt naar je hart? Een intens verhaal over het leven van Gé Sluijs. Getekend door trauma’s uit zijn jeugd, beplakt met labels, een leven lang op zoek naar zichzelf. Meer dan twintig jaar gekluisterd aan de GGZ, verdoofd door medicatie.

Het is januari 2020 wanneer zijn leven volledig in elkaar stort en hij voor het eerst wordt opgenomen in de psychiatrie.

Die dag vroeg ik om hulp

Was dit het einde? Of was er meer tussen hemel en aarde? Ik geloofde niet in wonderen, mijn leven was mislukt.

Zijn gevecht krijgt een onverwachte wending. Kleine ’toevalligheden’ verschijnen in zijn leven, in de aanloop naar de onvergetelijke ontmoeting met de engel op slippers.

Meer lezen over herstel?

Heb je een vraag?

Onze experts beantwoorden jouw vraag in het online Spreekuur van PsychoseNet. Gratis en anoniem.

Wil je PsychoseNet steunen?

Wordt donateur en help ons om mooie projecten te realiseren.